Zielverwanten

Welke rol speel jij?

 

Het is een bijzonder fenomeen, we zoeken lang, we zoeken overal, we willen vooral bevestiging van dat wat we weten. Uiteindelijk echter komt het neer op ‘herinneren’. Vrij snel na onze geboorte leiden we aan ‘geheugenverlies’. De dingen die ons zo vertrouwd waren kennen we niet meer, opnieuw leren we vaardigheden en onze zintuigen te gebruiken. Behalve…

 

Hebben we niet zelf een plannetje bedacht  met andere zielen, hebben we niet die afspraak gemaakt met elkaar om te helpen met ons leerproces? Dan is het natuurlijk ook zo dat we onze grootste tegenstander het meest waarderen omdat hij zich voor ons opoffert die rol op zich te nemen zodat wij die stap voorwaarts kunnen maken in onze ontwikkeling.

 

Het lezen van het boek KRYON (Lee Carroll   de reis terug naar huis  - ISBN 90-274-7621-7) is een ervaring geweest die lang natrilt… mijn ogen kijken anders naar mijn omgeving, mijn hart voelt een andere verbondenheid, mijn gedachten proberen het geheugen te activeren. De vertaling naar mijn dagelijks leven is begonnen: Welke afspraak is dat met mijn dochter, mijn zus enz. ?? Kan ik met mijn hart luisteren en op zielenniveau geruststellen en motiveren ook al zijn de daden (zg. in de realiteit met feiten) anders? De geestelijke wereld is mijn thuis en hier op deze planeet hou ik vakantie maar mag ook leren stappen vooruit te zetten in mijn ontwikkeling.

 

Het is fantastisch dat mijn engel dan in de buurt is en af en toe corrigeert of arrangeert.

Lig jij ook wel eens in de armen van je engel in alle veiligheid en vertrouwen? Voel je wel eens dat die waarschuwing precies goed getimed was? Heb je wel eens een engel om hulp gevraagd? Dat kan gemakkelijk als je in respect vraagt aan de werk-engel, liefde-engel, kennis-engel,  enz. Natuurlijk zullen de aartsengelen een oogje in het zeil houden op een hoger niveau maar die engel van jou is er altijd.

Heb je dat signaal (een veertje of wolkenfiguur) niet zomaar maar opvallend gezien op een moment dat je het niet verwachtte? Je engel is dan in de buurt en helpt je op je pad.

 

Soul mates, engelen, gidsen en goddelijke energieën vanuit een wereld (de geestelijke) waar we onderdeel van zijn en  weer terugkeren zullen ons bijstaan in dagelijkse, aardse momenten.

Datum: 1 jan 2005

IRIS CENTER stopt per 27 april 2016